Skriv ut
Lägg till som bokmärke
Erbjudanden
Partners

Partners

 

För att kunna ge dig som kund den absolut bästa hjälpen har vi tecknat avtal med de ledande leverantörerna inom vår branch. Det gör att vi idag kan erbjuda tillgång till ett sortiment på över 750.000 artiklar, e-handel direkt via vår hemsida, kompletta lösningar mm. Några av dessa partners är:

 

 

Kramp logo

 

Kramp är en av Sveriges största leverantörer av bl.a. hydraulic. Det ger bl.a. dig som vår kund direkt tillgång till bl.a. deras ebutik med produkter inom områdena; hydraulik, verktyg och verktygsutrustning, hus - fritid och leksaker, elartiklar och reflexer, jordbruksmaskiner, entreprenadmaskiner och redskap, kemi, färg, olja och avtorkning, arbetskläder, personskydd och personlig hygien med mycket mera.


 

Ljungby maskin

 

Ljungby maskin har levererat över 3.500 hjullastare till kunder i Sverige och utlandet och vi är speciallister på deras maskiner.


 

Lantmännen maskin

 

Lantmännen Maskin AB Är störst på lantbruksmaskiner i Sverige med ett brett program för små och stora gårdar, skogsbruk och entreprenad. Hos oss på Kastbo har du tillgång till hela deras sortiment.


 

Gelins KGK

 

Gelins KGK kan erbjuda ett brett sortiment med bl.a. batterimaskiner, bensinmotorer, dieselpumpar, domkrafter, handverktyg, högtryckstvättar, kompressorer, tryckluftsverktyg med mycket mera.


 

Olssons i Ellös

 

Olssons i Ellös har över femtio år levererat traktordelar till lantbrukare och företag i Sverige. De har ett stort hydraulikssortiment med pumpar, ventiler, cylindrar mm som vi kan erbjuda dig.

 

IKH

 

IKH är en ledande grossist på den svenska marknaden med ett stort sortiment av verktyg, maskiner, reservdelar och tillbehöv till bl.a.traktorer mm. Vi är återförsäljare för dem och kan erbjuda hela deras sortiment.