Stäng

 

 

Stäng

 

 

 

 

 

 

 

 

Stäng

 

Stäng

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Partners

Här visas de partner som är viktiga för ditt företag du kan själv lägga upp hur många som helst.

 

partners logo

Gelins KGK

 

 

Gelins KGK kan erbjuda ett brett sortiment med bl.a. batterimaskiner, bensinmotorer, dieselpumpar, domkrafter, handverktyg, högtryckstvättar, kompressorer, tryckluftsverktyg med mycket mera.

 

 


partners logo

IKH

 

 

IKH är en ledande grossist på den svenska marknaden med ett stort sortiment av verktyg, maskiner, reservdelar och tillbehöv till bl.a.traktorer mm. Vi är återförsäljare för dem och kan erbjuda hela deras sortiment.

 

 


partners logo

Kramp

 

 

Kramp är en av Sveriges största leverantörer av bl.a. hydraulic. Det ger bl.a. dig som vår kund direkt tillgång till bl.a. deras ebutik med produkter inom områdena; hydraulik, verktyg och verktygsutrustning, hus - fritid och leksaker, elartiklar och reflexer, jordbruksmaskiner, entreprenadmaskiner och redskap, kemi, färg, olja och avtorkning, arbetskläder, personskydd och personlig hygien med mycket mera.

 

 


partners logo

Lantmännen Maskin AB

 

 

Lantmännen Maskin AB Är störst på lantbruksmaskiner i Sverige med ett brett program för små och stora gårdar, skogsbruk och entreprenad. Hos oss på Kastbo har du tillgång till hela deras sortiment.

 

 


partners logo

Ljungby Maskin AB

 

 

Ljungby maskin har levererat över 3.500 hjullastare till kunder i Sverige och utlandet och vi är speciallister på deras maskiner.

 

 

 


partners logo

Magni

 

 

Magni teleskoplastare för dig med höga krav. Vi säljer hela dess sortiment med roterande teleskoplastare som är extremt mångsidiga och flexibla maskiner. Vill du veta mer om Magni teleskoplastare som besöker du deras hemsida (klicka på deras logo ovan) och kontaktera sedan oss för mer info.  

 


partners logo

Olssons i Ellös

 

 

En ny partner kommer snart att visas härOlssons i Ellös har över femtio år levererat traktordelar till lantbrukare och företag i Sverige. De har ett stort hydraulikssortiment med pumpar, ventiler, cylindrar mm som vi kan erbjuda dig. 

 


Facebook
Kramp ebutik