Om oss

Om Kastbo
reparationer AB

Vi utför jobb både inne på verkstad och ute på fält. Har såväl slang- som hydraulikkomponenter, även slangtillverkning ute på fält. Vi utför AC-reparationer på maskiner. Vi är återförsäljare till Lantmännen maskin i Tierp. Vi säljer hela reservdelssortimentet och utför service och reparationer på maskiner från Lantmännen Maskins sortiment.

Vi utför även service och säljer reservdelar till bla. Ljunby Maskin men tveka aldrig och ring vid någon fundering om vi utför service och reparationer på ditt märke. Vi erbjuder en mix av reservdelar och tillbehör till entreprenad-lantbruk-lastbilägare. Det vi inte har hemma på ”hyllan” tar vi hem till kund enligt överenskommelse
HUR ALLT STARTADE

Historik

2008 startade Jan Larsson i egen regi i Månkarbo. Service och reparationer utfördes på verkstad och ute på fält. 2011 blev vi 3st anställda och ändrade bolaget till AB.

2013 hade vi växt ur våra lokaler och flyttat vår verksamhet till Tierp och öppnade även butik och hydraulslangverkstad.

2015 i maj, så lämnade vi in bygglov för att påbörja vårt nya bygge. Allt gick enligt planerna. 600 kvadrat verkstad och butik blev klart den 18 december.

2016 i januari flyttade vi till våra nya lokaler på Byggmästargatan 1.

I maj 2016 blev vi återförsäljare till Lantmännen Maskin samt att vi har säljare från dem på plats två gånger i veckan. Vi utför service och reparationer på hela deras sortiment samt företräder hela deras omfattande reservdelssortiment.

2017 så utökade vi med två nya medarbetare. Under april/maj så asfalterade vi också hela framsidan av byggnaden så att alla våra kunder slipper gå på grus när det skall besöka oss.

2019 började vi att bygga en ny entré så det blir lite trevligare miljö. Övervåningen får ett nytt lunchrum för personalen och mer kontorsutrymmen mm. Vi blir också återförsäljare för IKH.

Idag drivs Kastbo Reparationer AB av Jan och Inger Larsson. För närvarande är vi sex stycken anställda.

Vår strävan är att bygga upp långsiktiga kundrelationer

Sök kundnummer